Notícies

Es celebra amb èxit el primer workshop del projecte FLAREX a Catalunya

28/02/2019

El 20 de febrer, els membres catalans del consorci del projecte LIFE-FLAREX (l’AEI Tèxtils com a coordinador del projecte, LEITAT i CSIC-IQAC) van organitzar el primer workshop regional a Barcelona juntament amb ACCIÓ, l’Agència Catalana per a la Competitivitat Empresarial.

LIFE-FLAREX és un projecte del Programa LIFE que té com a objectiu reduir l’impacte sobre el medi ambient, la salut i la seguretat dels retardants de flama que s’utilitzen actualment en la indústria d’acabat tèxtil i de les seves futures alternatives, analitzant el seu impacte mediambiental i les seves funcionalitats i promovent el compromís de substitució entre les empreses europees del sector.

El workshop va reunir més de 40 professionals dels sectors tèxtil, químic, de la investigació, l’educació i del moble, formant un grup divers representant tota la cadena de valor.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest