Notícies

EU-TEXTILE2030 signa un nou acord de col·laboració amb Colòmbia

18/09/2019

EUTEXTILE2030, el clúster europeu de Materials Tèxtils Avançats, ha signat un acord de col·laboració amb un dels principals stakeholders visitats durant la seva missió a Colòmbia, la Universitat Pontifícia Bolivariana (UPB), que se suma al signat amb Ruta N, l’agència de Medellín que promociona la innovació a la ciutat i a la regió d’Antioquia.

Aquest acord facilitarà la coordinació i el suport a empreses i universitats europees i colombianes de materials tèxtils avançats per a l’adopció de la innovació amb programes de formació millorats orientats al mercat, transferència d’investigació i mobilitat dels estudiants.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest