Notícies

EU-TEXTILE2030 rep l’acreditació ESCP-4I atorgada per la Comissió Europea

22/02/2018

L’AEI Tèxtils ha participat a la reunió de llançament dels partenariats europeus European Strategic Cluster Partnerships for Going International (ESCP-4i).

Aquests projectes, cofinançats per la Comissió Europea, tenen com a objectiu col·laborar en estratègies d’internacionalització i ajudar les PIMEs europees a accedir a mercats de tercers països.

EU-TEXTILE2030 és un d’aquests partenariats, liderat per ATEVAL i en el que hi participa l’AEI Tèxtils juntament amb 5 clusters de materials tèxtils avançats d’altres països europeus.

La reunió de llançament va tenir lloc el 21 de febrer a Brussel·les. Durant la reunió, representants de la Direcció General de Creixement de la Comissió Europea varen entregar als coordinadors de cada partenariat l’acreditació com a Partenariat Europeu de Clusters Estratègic.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest