Notícies

EU-TEXTILE2030 rep l’acreditació ESCP-4I atorgada per la Comissió Europea

22/02/2018

L’AEI Tèxtils ha participat a la reunió de llançament dels partenariats europeus European Strategic Cluster Partnerships for Going International (ESCP-4i).

Aquests projectes, cofinançats per la Comissió Europea, tenen com a objectiu col·laborar en estratègies d’internacionalització i ajudar les PIMEs europees a accedir a mercats de tercers països.

EU-TEXTILE2030 és un d’aquests partenariats, liderat per ATEVAL i en el que hi participa l’AEI Tèxtils juntament amb 5 clusters de materials tèxtils avançats d’altres països europeus.

La reunió de llançament va tenir lloc el 21 de febrer a Brussel·les. Durant la reunió, representants de la Direcció General de Creixement de la Comissió Europea varen entregar als coordinadors de cada partenariat l’acreditació com a Partenariat Europeu de Clusters Estratègic.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest