Notícies

EU-TEXTILE2030 es reuneix a Praga

13/07/2018

Els dies 9 i 10 de juliol va tenir lloc a Praga una reunió del consorci de projecte EU-TEXTILE2030.

La reunió es va celebrar a Happy Materials, s.r.o., una llibreria de materials dedicada a la innovació i la creativitat, situada al cor de Břevnov, Praga.

Tots els socis del projecte van participar en la reunió, ATEVAL (coordinador), AEI TÈXTILS, CLUTEX (organitzador de la reunió), POINTEX, UP-TEX, TECHTERA i SACHSENTEXTIL EV. En aquesta reunió també varen assistir-hi dos dels membres del Comitè Assessor Extern del projecte: Brigitte Nutz de Messe Frankfurt, l’organitzador de la principal fira de tèxtils tècnics a nivell mundial Techtextil i Braz Costa, en representació del Clúster Tèxtil de Portugal.

Més informació

 

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest