Notícies

EU-TEXTILE2030 i TEX4IM signen un acord de col·laboració per reforçar la cooperació i innovació en els clústers tèxtils europeus

28/11/2019

EU-TEXTILE2030, el clúster europeu de materials tèxtils avançats, del que l’AEI Tèxtils en forma part, i TEX4IM, el consorci que revisa l’estratègia d’especialització intel·ligent a Europa del sector tèxtilconfecció, han signat un acord de cooperació per fomentar l’aliança en les estratègies d’internacionalització i d’inversió regional en el camp dels materials tèxtils avançats a Europa.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest