Notícies

Es publica el programa final del Dornbirn Man-Made Fibers Congress

23/06/2017

El comitè del congrés de fibres químiques de Dornbirn, del que l’AEI Tèxtils en forma part, ha publicat el programa definitiu del congrés, que tindrà lloc del 13 al 15 de setembre.

El programa està constituït per més de 100 ponències, relacionades amb les temàtiques: innovacions en fibres; fibres, teixits i teles no teixides per a ús higiènic-sanitari, per a esport i temps lliure i per a protecció.

Ariadna Detrell, cluster manager de l’AEI Tèxtils, moderarà una de les sessions dedicades a fibres, tèxtils i teles no teixides per a esport i lleure.

Es preveu que més de 700 professionals assisteixin a aquesta edició del congrés.

Accedir al programa.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest