Notícies

Es publica el programa de la 1a conferència CONTEXT

18/12/2018

El dia 31 de gener, la Residència d’Investigadors de Barcelona acollirà la primera conferència de la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats CONTEXT, xarxa que l’AEI TÈXTILS lidera.

CONTEXT té com a objectiu acostar la recerca a la indústria, en l’àmbit dels materials tèxtils avançats en diverses aplicacions com són la salut, l’automoció i l’aeronàutica, la construcció, la protecció personal, l’esport, etc. I, per assolir aquest objectiu, involucra en el procés a tots els actors de la cadena: les universitats, els centres tecnològics, la indústria i els usuaris finals, tots ells coordinats per una de les principals eines per a contribuir a la millorar de la competitivitat i productivitat dels diferents sectors econòmics del nostre entorn europeu: els clústers.

La Conferència comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional al sector i amb empreses de diversos països europeus que exposaran els seus casos d’èxit, entre d’altres.

Veure el programa

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest