Notícies

Es publica el programa de la 1a conferència CONTEXT

18/12/2018

El dia 31 de gener, la Residència d’Investigadors de Barcelona acollirà la primera conferència de la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats CONTEXT, xarxa que l’AEI TÈXTILS lidera.

CONTEXT té com a objectiu acostar la recerca a la indústria, en l’àmbit dels materials tèxtils avançats en diverses aplicacions com són la salut, l’automoció i l’aeronàutica, la construcció, la protecció personal, l’esport, etc. I, per assolir aquest objectiu, involucra en el procés a tots els actors de la cadena: les universitats, els centres tecnològics, la indústria i els usuaris finals, tots ells coordinats per una de les principals eines per a contribuir a la millorar de la competitivitat i productivitat dels diferents sectors econòmics del nostre entorn europeu: els clústers.

La Conferència comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional al sector i amb empreses de diversos països europeus que exposaran els seus casos d’èxit, entre d’altres.

Veure el programa

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest