Notícies

Els socis de l’AEI Tèxtils es troben a Ponts

20/04/2018

El dijous 19 d’abril, diversos socis del clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, l’AEI Tèxtils, es varen reunir a Ponts (Lleida), on l’empresa terrassenca Hilados Egarfil té la seva planta de producció.

La trobada es va iniciar amb una visita a les instal·lacions d’Hilados Egarfil, seguida d’un dinar.

L’AEI Tèxtils va presentar durant la trobada, les activitats que té previstes dur a terme en els propers mesos, entre les que s’hi inclouen diverses jornades i workshops, la participació a CITEXT o missions a Colòmbia i Sudàfrica en el marc del projecte EU-TEXTILE2030.

Aquesta és la quarta trobada de socis que té lloc a la seu d’un d’ells. En anteriors ocasions els socis de l’AEI Tèxtils es varen trobar i varen visitar les instal·lacions de La Industrial Algodonera – LIASA, Manufactures Industrials de Tortellà – MITSA i Pont, Aurell y Armengol.

L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar el coneixement i la relació entre les diverses empreses del clúster, compartir experiències i generar sinèrgies.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest