Notícies

Els socis de l’AEI TÈXTILS es reuneixen a Filats Gonfaus

20/12/2018

El dimecres 19 de desembre, diversos membres de l’AEI Tèxtils es varen reunir a Puig-Reig, on el soci Filats Gonfaus té la seva planta de producció.

La trobada es va iniciar amb una visita a les instal·lacions de l’empresa, seguida d’un dinar.

Gonfaus és una filatura de cotó convencional amb més de 50 anys d’experiència en el sector tèxtil. Actualment, especialitzada en fils tècnics, compta amb 3 línies de producció per a desenvolupar fils 100% de diverses matèries o barreges.

Aquesta és la cinquena trobada de socis que té lloc a la seu d’un d’ells. En anteriors ocasions els membres de l’AEI Tèxtils varen visitar les instal·lacions de La Industrial Algodonera – LIASA, Manufactures Industrials de Tortellà – MITSA, Pont, Aurell y Armengol i Hilados Egarfil.

L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar el coneixement i la relació entre els membres del clúster, compartir experiències i generar sinèrgies.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest