Notícies

Elements clau per la consolidació i expansió d’una PIME tèxtil

08/07/2016

Joan Ginestà, gerent de Marina Tèxtil, membre de l’AEI Tèxtils, va presentar quins han estat els elements clau per a la consolidació i expansió de la seva empresa, dins la jornada “Què fem les empreses del tèxtil, què necessitem i què volem assolir com a sector”.
La jornada va tenir lloc el 7 de juliol, a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, emmarcada en el programa Innovació en el teixit productiu, amb l’objectiu d’impulsar la plataforma CooperaTextil.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest