Notícies

Hilados Egarfil, membre de l’AEI Tèxtils, seleccionada pel programa SME Instrument

09/04/2018

L’empresa de filatura S.A. Hilados Egarfil, membre de l’AEI Tèxtils, en línia amb la seva estratègia d’innovació de productes, va presentar un projecte a la primera convocatòria del 2018 del programa europeu SME Instrument, que pretén ajudar a les petites i mitjanes empreses europees a desenvolupar i fer arribar al mercat nous productes o serveis.

El projecte de S.A. HILADOS EGARFIL ha estat un dels 257 projectes seleccionats (dels 2.009 presentats) per a rebre 50.000 € de finançament per a elaborar un pla de negoci. El pla de negoci a desenvolupar per part de l’empresa té com a objectiu el llançament al mercat d’un nou fil que permetrà diversificar l’activitat de l’empresa cap nous nínxols de mercat de tèxtils tècnics.

S.A. Hilados Egarfil ha comptat en aquesta primera fase amb el suport de l’AEI Tèxtils, que seguirà col·laborant amb l’empresa en el desenvolupament del pla de negoci, que tindrà una durada de 6 mesos.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest