Notícies

El projecte MIDWOR-LIFE comença les proves industrials

08/11/2017

El projecte MIDWOR-LIFE, liderat per l’AEI Tèxtils, ha assolit una de les seves principals fites, amb la primera demostració industrial de DWORs (productes d’acabat repel·lents de líquids) alternatius a la planta de fabricació de l’empresa italiana Tintoria Finissaggio 2000 (TF2000).

TF2000 és una de les 6 empreses d’acabats tèxtils que col·laboren amb el projecte MIDWOR-LIFE per a la validació industrial de productes DWOR més segurs i respectuosos amb el medi ambient.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest