Notícies

El consorci del projecte LIFE-FLAREX es reuneix a Praga

23/12/2019

El consorci del projecte LIFEFLAREX, coordinat per l’AEI Tèxtils, es va reunir a Praga per celebrar la seva sisena reunió de seguiment, els dies 17 i 18 de desembre. La reunió la va organitzar el clúster txec CLUTEX i va tenir lloc a la seu d’ATOK, un dels socis de CLUTEX.

El dia 17, abans de la reunió del projecte, es va dur a terme un taller amb empreses tèxtils txeques. L’objectiu del taller, liderat pel Centre Tecnològic Leitat, era compartir els resultats obtinguts en els assaigs de laboratori realitzats fins a la data amb les empreses i comprometre-les a dur a terme la substitució dels productes químics perillosos en els processos d’acabat tèxtil.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest