Notícies

El congrés de fibres de Dornbirn s’instaura a l’Àsia

09/12/2019

El Congrés Global de Fibres de Dornbirn, en el que l’AEI Tèxtils participa com a membre del seu Comitè, celebrarà la seva primera edició a un país asiàtic, a Corea del Sud.

L’estreta col·laboració entre l’Austrian Fibers Institute, la federació tèxtil coreana KOFOTI i l’institut tecnològic DYETEC ha permès la organització de l’1r Congrés Dornbin-GFC per al mercat asiàtic. Es preveu que assisteixin a aquest esdeveniment entre 300 i 400 participants de tota la cadena de valor de el sector tèxtil. L’acord de col·laboració per a l’organització de l’esdeveniment es va signar el 21 d’octubre de 2019 a Porto, Portugal.

El Congrés Global de Fibres de Dornbirn té lloc cada any a aquesta ciutat austríaca, al mes de setembre. Més de 700 participants provinents de 35 països utilitzen aquest congrés com a plataforma de networking i per estar al dia de les últimes innovacions en fibres i tèxtils a nivell global. L’AEI Tèxtils forma part del comitè d’aquest congrés des de l’any 2009.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest