Notícies

El congrés de fibres de Dornbirn s’instaura a l’Àsia

09/12/2019

El Congrés Global de Fibres de Dornbirn, en el que l’AEI Tèxtils participa com a membre del seu Comitè, celebrarà la seva primera edició a un país asiàtic, a Corea del Sud.

L’estreta col·laboració entre l’Austrian Fibers Institute, la federació tèxtil coreana KOFOTI i l’institut tecnològic DYETEC ha permès la organització de l’1r Congrés Dornbin-GFC per al mercat asiàtic. Es preveu que assisteixin a aquest esdeveniment entre 300 i 400 participants de tota la cadena de valor de el sector tèxtil. L’acord de col·laboració per a l’organització de l’esdeveniment es va signar el 21 d’octubre de 2019 a Porto, Portugal.

El Congrés Global de Fibres de Dornbirn té lloc cada any a aquesta ciutat austríaca, al mes de setembre. Més de 700 participants provinents de 35 països utilitzen aquest congrés com a plataforma de networking i per estar al dia de les últimes innovacions en fibres i tèxtils a nivell global. L’AEI Tèxtils forma part del comitè d’aquest congrés des de l’any 2009.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest