Notícies

Dos membres del clúster participen a l’expedició de GALACTICA per conèixer l’ecosistema aeronàutic andalús

04/11/2021

Una expedició de PIMEs europees, entre les quals dos membres del clúster de materials tèxtils avançats de Calalunya, l’AEI Tèxtils, varen visitar Sevilla els dies 28 i 29 d’octubre per a conèixer de prop l’ecosistema aeronàutic andalús en el marc del projecte europeu GALACTICA, que té com a objectiu fomentar la innovació entre els sectors aeroespacial/aeronàutic, tèxtil i fabricació avançada.

CTA (Corporación Tecnológica de Andalucía), soci del projecte GALACTICA, va coordinar la visita, que s’emmarca en una sèrie de 8 expedicions planificades pel projecte a València, Sevilla i Barcelona/Terrassa (Espanya), Atenes (Grècia), Prato (Itàlia), Nantes (França), Porto (Portugal) i Hamburg (Alemanya).

Les PIMEs participants han conegut empreses del sector i centres tecnològics i han participat a tallers destinats a fomentar la generació de nous projectes col·laboratius. A Sevilla, han visitat el Clúster Andalucía Aerospace, el Catec (Centre Avançat de Tecnologies Aeroespacials), Solar Mems, Airbus, Alter Techonologies i el CREA (Centre de Recursos Empresarials) de l’Ajuntament de Sevilla. A més, han conegut el projecte GRIFFIN del grup d’investigació Robòtica, Visió i Control de la Universitat de Sevilla, que desenvolupa drons amb aspecte d’ocell.

CINPASA i Lumaquin són els membres del clúster que han participat a l’expedició, que valoren molt positivament, ja que els ha permès apropar-se a un nou sector amb un gran potencial per a generar sinèrgies.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest