Notícies

CONTEXT organitza un curs d’estiu a Creta

02/07/2019

La xarxa CONTEXT, liderada per l’AEI Tèxtils, ha organitzat un curs d’estiu, els dies 17 a 20 de setembre a Creta, dedicat als tèxtils per a construcció/arquitectura/interiorisme i tèxtils per a protecció personal.

El curs, que és gratuït, té una capacitat per a 15 estudiants. Per a poder seleccionar els estudiants, s’ha obert una convocatòria que tancarà el 10 de juliol. Els estudiants seleccionats rebran una subvenció de 1.100 € per a les despeses de viatge i allotjament.

Poden participar-hi tant estudiants de programes de doctorat o postdoctorat com personal d’empreses que tinguin interès en la temàtica.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest