Notícies

CONTEXT obre dues convocatòries d’ajuts

05/06/2019

La xarxa CONTEXT, liderada per l’AEI TÈXTILS, ha obert dues noves convocatòries d’ajuts per promoure la participació en conferències internacionals i els intercanvis d’investigadors mitjançant Missions Científiques de Curt Termini (STSMs).

La primera convocatòria estarà oberta fins al 25 de juny. Poden aplicar joves investigadors que presentin una ponència o pòster en un congrés internacional, relacionat amb la temàtica de CONTEXT, els materials tèxtils avançats.

La segona tancarà el 12 de juny. Poden aplicar investigadors d’universitats, centres tecnològics o empreses que vulguin realitzar una estada en un centre d’un altre país, per aprendre noves tècniques, accedir a informació, instrumentació o mètodes específics, etc., amb una durada de 5 a 90 dies.

En els seus primers sis mesos d’activitat, CONTEXT ja ha atorgat dos ajuts per a la participació de dues persones a la conferència internacional sobre nanomaterials, celebrada a Sitges els dies 11 a 15 de març.

També s’han atorgat cinc ajudes per STSMs en les quals cinc investigadors s’han desplaçat a institucions de la República de Macedònia del Nord, Alemanya, Regne Unit, Croàcia i Xipre, per a realitzar estudis relacionats amb els materials tèxtils per construcció i per a automoció i aeronàutica .

Més informació STSMs

Més informació conferències internacionals

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest