Notícies

CONTEXT debat sobre els materials tèxtils avançats a Barcelona

14/02/2019

Més de 70 experts de 35 països van acudir a Barcelona, ​​els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer, per participar en les diferents activitats organitzades per CONTEXT, la xarxa d’experts en materials tèxtils avançats, liderada pel clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, l’AEI TÈXTILS.

El dia 30 de gener a la tarda es va celebrar la primera reunió de cada un dels 6 grups de treball de la xarxa: WG1: Tèxtils per a medicina i salut; WG2: Tèxtils per a automoció i aeronàutica; WG3: Tèxtils per a protecció personal; WG4: Tèxtils per a construcció i hàbitat; WG5: Tèxtils per esport i wearables i WG6: Difusió i comunicació.

El 31 de gener, a la Residència d’Investigadors de Barcelona, ​​va tenir lloc el primer acte de presentació pública de CONTEXT, amb la celebració de la seva primera Conferència Internacional, que va comptar amb més de 120 assistents.

Finalment, el dia 1 de febrer al matí, el Comitè Gestor de CONTEXT es va reunir, al MUHBA, per debatre sobre els principals eixos generals de treball de la xarxa, que van incloure la presentació dels resultats de les sessions dels grups de treball celebrades el dia 30, la proposta d’activitats del proper període o la inclusió de membres internacionals, entre d’altres.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest