Notícies

CONTEXT debat sobre els materials tèxtils avançats a Barcelona

14/02/2019

Més de 70 experts de 35 països van acudir a Barcelona, ​​els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer, per participar en les diferents activitats organitzades per CONTEXT, la xarxa d’experts en materials tèxtils avançats, liderada pel clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, l’AEI TÈXTILS.

El dia 30 de gener a la tarda es va celebrar la primera reunió de cada un dels 6 grups de treball de la xarxa: WG1: Tèxtils per a medicina i salut; WG2: Tèxtils per a automoció i aeronàutica; WG3: Tèxtils per a protecció personal; WG4: Tèxtils per a construcció i hàbitat; WG5: Tèxtils per esport i wearables i WG6: Difusió i comunicació.

El 31 de gener, a la Residència d’Investigadors de Barcelona, ​​va tenir lloc el primer acte de presentació pública de CONTEXT, amb la celebració de la seva primera Conferència Internacional, que va comptar amb més de 120 assistents.

Finalment, el dia 1 de febrer al matí, el Comitè Gestor de CONTEXT es va reunir, al MUHBA, per debatre sobre els principals eixos generals de treball de la xarxa, que van incloure la presentació dels resultats de les sessions dels grups de treball celebrades el dia 30, la proposta d’activitats del proper període o la inclusió de membres internacionals, entre d’altres.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest