Notícies

Congrés Tèxtil Internacional a Terrassa

05/10/2014

L’AEI Tèxtils, juntament amb ACTE, l’Ajuntament de Terrassa i l’INTEXTER (UPC), varen organitzar un Congrés Tèxtil Internacional, celebrat el 2 d’octubre al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa.

El Congrés, que va comptar amb l’assistència de més de 160 professionals, amb el lema “Teixim el futur amb el fil de la innovació”, pretenia ser un espai de trobada a nivell internacional del sector tèxtil, tant el tradicional com el tècnic, i potenciar Terrassa i en general tot Catalunya com a territori referent del sector, que compta encara amb un important teixit industrial i diversos organismes de suport a la R+D+I, que contribueixen a fomentar-ne la seva competitivitat.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest