Notícies

Congrés Tèxtil Internacional a Terrassa

05/10/2014

L’AEI Tèxtils, juntament amb ACTE, l’Ajuntament de Terrassa i l’INTEXTER (UPC), varen organitzar un Congrés Tèxtil Internacional, celebrat el 2 d’octubre al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa.

El Congrés, que va comptar amb l’assistència de més de 160 professionals, amb el lema “Teixim el futur amb el fil de la innovació”, pretenia ser un espai de trobada a nivell internacional del sector tèxtil, tant el tradicional com el tècnic, i potenciar Terrassa i en general tot Catalunya com a territori referent del sector, que compta encara amb un important teixit industrial i diversos organismes de suport a la R+D+I, que contribueixen a fomentar-ne la seva competitivitat.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest