Notícies

Assistim al teamwork d’empreses en simbiosi industrial

12/03/2018

El 9 de març va tenir lloc al Nodus Barberà, la sessió Teamwork d’empreses en simbiosi industrial.

Aquesta sessió s’emmarca dins el projecte La Simbiosi Industrial: Revaloritzem els recursos sobrants, que s’està desenvolupant en els Polígons d’Activitat Econòmica (PAE’s) de Barberà del Vallès, Sabadell i St. Quirze del Vallès.

Durant la sessió es va presentar el projecte i algunes de les oportunitats simbiòtiques identificades en els Polígons Industrials de les tres ciutats participants en el projecte. Seguidament, varen tenir lloc tres taules de treball temàtiques: menjadors d’empresa als polígons industrials, economia circular a la cadena de valor tèxtil i restes plàstiques: residus o recursos?

L’AEI Tèxtils va participar a la taula relacionada amb el sector tèxtil.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest