Notícies

ARPE rep les certificacions ISO 9001 i 14001

15/12/2016

Manufacturas Arpe, soci de l’AEI Tèxtils, ha rebut recentment les certificacions ISO 9001 de Sistemes de Gestió de la Qualitat i 14001 de Sistemes de Gestió Ambiental.
La ISO 9001 s’atorga a empreses que gràcies a la implantació d’un Sistema de Gestió de la Qualitat demostren la seva capacitat per proporcionar de forma coherent productes o serveis que satisfan els requisits del client i els reglamentaris aplicables. A més d’afavorir el posicionament de l’empresa en el mercat internacional i servir per augmentar la satisfacció dels clients, aquesta certificació és un estímul per a la millora contínua i per ser més eficaços.
La ISO 14001 certifica a Arpe com una empresa socialment responsable que optimitza la gestió dels recursos i els residus per reduir l’impacte ambiental.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest