Notícies

L'AEI TÈXTILS ha estat present a CITEXT'16

25/04/2016

L’AEI Tèxtils i 5 dels seus membres han participat a la 16a edició de CITEXT – Convenció de negocis del sector de tèxtils tècnics, que tindrà lloc a Troyes (França) els dies 27 i 28 d’abril.
Els membres de l’AEI Tèxtils presents a CITEXT han estat:

20160427_165314_2
És el segon any consecutiu que la participació catalana a CITEXT és notable (7 empreses en total), en relació a les edicions precedents, fet que evidencia el dinamisme del sector de tèxtils tècnics de Catalunya.
El funcionament de CITEXT, que en les darreres edicions ha potenciat la participació internacional, a diferència d’una fira clàssica, consisteix en la participació d’empreses manufactureres del sector de tèxtils tècnics com a expositors, essent els visitants exclusivament usuaris d’aquests materials. La organització, per a cada un dels expositors, prepara una agenda de visites durant els dos dies, amb potencials clients.
La participació catalana a CITEXT ha estat cofinancada per ACC1Ó, en el marc del projecte Reforç de la competitivitat del sector català de tèxtils tècnics, liderat per TEXFOR i l’AEI Tèxtils i per l’ICEX en el marc del Pla Sectorial de Filats, Teixits i Accessoris  de l’any 2016.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest