Notícies

L’AEI TÈXTILS participa a la IX jornada AIN

06/10/2015

El 29 setembre va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona la IX jornada AIN – Aplicacions Industrials de la Nanotecnologia.

En aquestes jornades, que es celebren des de l’any 2007, empreses de diversos sectors donen a conèixer les múltiples aplicacions industrials de la nanotecnologia i estrenyen llaços de col laboració entre el teixit industrial i els centres d’investigació i tecnològics. Les organitzen l’Institut de Nanociència d’Aragó (INA) i l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), conjuntament amb el Centre Tecnològic LEITAT i amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona.

La cluster manager de l’AEI Tèxtils, la Dra. Ariadna Detrell, va participar en aquesta última jornada, a la taula rodona “Materials intel·ligents amb aplicació tèxtil”.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest