Notícies

Acord de col·laboració entre l’AEI Tèxtils i C2TM

12/05/2017

El 9 de maig, en el marc de la fira Techtextil, l’AEI Tèxtils va signar un acord de col·laboració amb el clúster de tèxtils tècnics del Marroc, C2TM.

L’objectiu de l’acord és establir un marc de col·laboració entre ambdues organitzacions per al desenvolupament de projectes i activitats conjuntes, que puguin beneficiar als seus membres.

L’AEI Tèxtils ja col·labora, en aquest sentit, des de fa temps, amb altres clústers europeus del sector, especialment a França, Itàlia, República Txeca, Regne Unit i Alemanya.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest