Notícies

Acord de col·laboració entre EU-TEXTILE2030 i Ruta N de Colòmbia

12/06/2019

EU-TEXTILE2030, el clúster de Materials Tèxtils Avançats Europeu, va estar a Colòmbia el del 23 al 27 de juliol de 2018 a la seva primera missió empresarial. Durant la missió, els representants d’EU-TEXTILE2030 es van reunir amb diversos stakeholders del sector tèxtil colombià, incloent clústers, associacions empresarials, centres d’investigació i iniciatives governamentals relacionades.

Ara, EU-TEXTILE2030 ha signat un acord de col·laboració amb un dels principals stakeholders visitats durant la missió, Ruta N.

Ruta N és l’agència de Medellín que promociona la innovació a la ciutat ia la regió d’Antioquia. Opera com una corporació independent per aportar flexibilitat i una resposta més ràpida als desafiaments socials. La seva missió és articular les innovacions emergents i connectar-les amb les empreses locals per a beneficiar-les mitjançant la creació d’ocupació amb valor afegit i el creixement econòmic, alhora que millorar la societat en general.

Aquest acord facilitarà la coordinació i el suport a les empreses de materials tèxtils avançats europees i colombianes en la captació d’innovacions dels centres tecnològics. Ruta N i EU-TEXTILE2030 defineixen un pla d’acció per al desplegament de les diferents activitats de cooperació i coordinació per beneficiar el sector dels tèxtils avançats de Colòmbia i Europa. Aquestes, seran coordinades, per part d’EU-TEXTILE2030, per l’AEI Tèxtils, degut a la seva actuació com a coordinador en la missió a Colòmbia l’estiu passat.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest