Notícies

Es publica el programa de la 1a conferència CONTEXT

18/12/2018

El dia 31 de gener, la Residència d’Investigadors de Barcelona acollirà la primera conferència de la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats CONTEXT, xarxa que l’AEI TÈXTILS lidera.

CONTEXT té com a objectiu acostar la recerca a la indústria, en l’àmbit dels materials tèxtils avançats en diverses aplicacions com són la salut, l’automoció i l’aeronàutica, la construcció, la protecció personal, l’esport, etc. I, per assolir aquest objectiu, involucra en el procés a tots els actors de la cadena: les universitats, els centres tecnològics, la indústria i els usuaris finals, tots ells coordinats per una de les principals eines per a contribuir a la millorar de la competitivitat i productivitat dels diferents sectors econòmics del nostre entorn europeu: els clústers.

La Conferència comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional al sector i amb empreses de diversos països europeus que exposaran els seus casos d’èxit, entre d’altres.

Veure el programa

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va organitzar, el 10 d’abril, una trobada de socis a la seu de CECOT, en el marc de l’esdeveniment final del projecte Admantex2i.

Reunió del projecte ZeroF

Reunió del projecte ZeroF

Els dies 19 i 20 de març el clúster va participar en una reunió del projecte ZeroF a Luxemburg.

Pin It on Pinterest