Notícies

GALACTICA organitza 8 expedicions d’aprenentatge i una segona Hackathon

14/09/2021

Expedicions d’aprenentatge

El projecte GALACTICA, coordinat per l’AEI Tèxtils, ha organitzat 8 expedicions d’aprenentatge per a la innovació intersectorial en els sectors aeronàutic/aeroespacial, tèxtil i de fabricació avançada que es celebraran durant la tardor de 2021. Es tracta d’una oportunitat per visitar i conèixer casos d’èxit d’empreses líders en diferents sectors industrials.

Fulletó informatiu de les expedicions aquí.

Les Start-Ups i PIMEs poden sol·licitar ajudes de viatge de fins a 650€ per participar a les expedicions.

Hackathon

La Hackathon de GALACTICA és un repte d’innovació obert, l’objectiu del qual és trobar noves idees en fase inicial que combinen la fabricació avançada amb els sectors aeroespacial i/o tèxtil.

La inscripció està oberta fins el 24 de setembre de 2021. Més informació i inscripcions.

La Hackthon es desenvoluparà d’octubre a desembre de 2021. Està oberta a equips de PIMEs, Start-Ups i estudiants de la Unió Europea.

Tindrà lloc en dues rondes, primer un repte virtual sobre innovació obert de l’1 al 14 d’octubre (la primera ronda serà totalment online), i una segona ronda per als finalistes seleccionats (fins a 10) el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2021. La segona ronda es celebrarà a Barcelona (lloc per confirmar i subjecte a les condicions sanitàries). Els finalistes podran optar a cupons de viatge per assistir a la segona ronda.

Tots els projectes seran avaluats per experts de 10 clústers i organitzacions europees tant des de la perspectiva tècnica com empresarial.

Es premiarà a 4 equips amb un import total de 50.000 € i tindran l’oportunitat d’accedir a altres eines de suport de GALACTICA (Orbital Projects, Pioneer Acceleration) per seguir donant suport a l’ampliació de les idees innovadores i crear noves cadenes de valor.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest