Notícies

Tints i Laminats Orient llança una nova línia de teixits “CB-20: Antiviric Textiles”

14/01/2021

Tints i Laminats Orient, membre del clúster, llança la nova línia de teixits pendent de patent CB20: Antiviric Tèxtils.

L’empresa afirma que el teixit és capaç d’inactivar el coronavirus SARSCoV-2 en 5 minuts i que una eficàcia antiviral del 99,98% després de 100 rentats.

El CB-20 està dissenyat per a combatre virus, bacteris i fongs. Aquest acabat no conté partícules de plata, ni metalls pesats i destaca per ser totalment sostenible i ecològic.

El CB20 es pot emprar en diferents sectors i és excel·lent per a ús sanitari. Permet aconseguir teixits totalment segurs i impermeables, actuant com a barrera enfront de virus. És ideal per a la confecció de bates quirúrgiques, protectors de matalàs, cortines hospitalàries, llençols, pijames sanitaris, draps i cobertura per a materials quirúrgics.

El CB20 redueix el risc de contagi i la càrrega viral, aportant més seguretat al personal sanitari, pacients i usuaris.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest