Notícies

Tints i Laminats Orient llança una nova línia de teixits “CB-20: Antiviric Textiles”

14/01/2021

Tints i Laminats Orient, membre del clúster, llança la nova línia de teixits pendent de patent CB20: Antiviric Tèxtils.

L’empresa afirma que el teixit és capaç d’inactivar el coronavirus SARSCoV-2 en 5 minuts i que una eficàcia antiviral del 99,98% després de 100 rentats.

El CB-20 està dissenyat per a combatre virus, bacteris i fongs. Aquest acabat no conté partícules de plata, ni metalls pesats i destaca per ser totalment sostenible i ecològic.

El CB20 es pot emprar en diferents sectors i és excel·lent per a ús sanitari. Permet aconseguir teixits totalment segurs i impermeables, actuant com a barrera enfront de virus. És ideal per a la confecció de bates quirúrgiques, protectors de matalàs, cortines hospitalàries, llençols, pijames sanitaris, draps i cobertura per a materials quirúrgics.

El CB20 redueix el risc de contagi i la càrrega viral, aportant més seguretat al personal sanitari, pacients i usuaris.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest