Notícies

LIASA llança la seva primera botiga d’accessoris de moda online

27/11/2020

LIASA, membre del clúster, inspirats en el cordó, la seva raó de ser com a fabricants per a altres empreses tèxtils, moda o packaging, va idear el Twist-Twist.

Es tracta d’un salvaorelles que s’ha convertit en poc temps en el Best Seller d’un nou projecte d’e-commerce que han presentat aquest novembre: Cord-on Shop. El Twist – Twist es va convertir en una icona i èxit de vendes i ha estat l’inici d’una gran col·lecció de complements que ja es troben a la seva pàgina web.

“L’èxit del salvaorelles Twist-Twist, sumat a que aquest any no hem pogut sortir de casa per buscar regals amb la calma i la il·lusió que es mereixen, ens ha inspirat a crear la nostra boutique digital. Els complements fan moda. La raó de ser del Cord-on Shop són uns conjunts i sets creats pels nostres estilistes i assessors de moda externs, perquè vagis combinat en colors i textures. I el més interessant, amb les tendències que mostren les millors revistes i marques internacionals.

No podem viatjar, però el Cordon Shop, amb el seu network internacional, ho fa per tu. Portar un segle d’història al món de les tendències és un desafiament apassionant que ha fluït fabulosament.” – Diu Jaime Cabré, Vicepresident del grup LIASA i 4ª generació al capdavant.

A la botiga online es poden trobar col·leccions d’home, dona i nen/a. Sets nadalencs, col·leccions per a que pare i fill o mare i filla tinguin el mateix look, i accessoris de moda amb una pila de detalls. Màxima qualitat, múltiples idees i enviaments a tota arreu d’Espanya.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest