Notícies

LIASA llança la seva primera botiga d’accessoris de moda online

27/11/2020

LIASA, membre del clúster, inspirats en el cordó, la seva raó de ser com a fabricants per a altres empreses tèxtils, moda o packaging, va idear el Twist-Twist.

Es tracta d’un salvaorelles que s’ha convertit en poc temps en el Best Seller d’un nou projecte d’e-commerce que han presentat aquest novembre: Cord-on Shop. El Twist – Twist es va convertir en una icona i èxit de vendes i ha estat l’inici d’una gran col·lecció de complements que ja es troben a la seva pàgina web.

“L’èxit del salvaorelles Twist-Twist, sumat a que aquest any no hem pogut sortir de casa per buscar regals amb la calma i la il·lusió que es mereixen, ens ha inspirat a crear la nostra boutique digital. Els complements fan moda. La raó de ser del Cord-on Shop són uns conjunts i sets creats pels nostres estilistes i assessors de moda externs, perquè vagis combinat en colors i textures. I el més interessant, amb les tendències que mostren les millors revistes i marques internacionals.

No podem viatjar, però el Cordon Shop, amb el seu network internacional, ho fa per tu. Portar un segle d’història al món de les tendències és un desafiament apassionant que ha fluït fabulosament.” – Diu Jaime Cabré, Vicepresident del grup LIASA i 4ª generació al capdavant.

A la botiga online es poden trobar col·leccions d’home, dona i nen/a. Sets nadalencs, col·leccions per a que pare i fill o mare i filla tinguin el mateix look, i accessoris de moda amb una pila de detalls. Màxima qualitat, múltiples idees i enviaments a tota arreu d’Espanya.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest