Notícies

Webinar “El valor de la internacionalització amb l’AEI Tèxtils”

23/07/2021

L’AEI Tèxtils organitza, el 15 de setembre, el webinar “El valor de la internacionalització amb l’AEI Tèxtils”,  en el que es presentaran les oportunitats de negoci a nivell internacional a través dels diferents projectes en els que participa el clúster així com experiències internacionals recents com a casos d’èxit.

El webinar, adreçat a les empreses del sector dels materials tèxtils avançats de Catalunya,  inclourà un primer bloc en el qual es presentaran experiències prèvies del projecte EU – TEXTILE2030, que tenia com a principal objectiu consolidar el clúster europeu de materials tèxtils avançats per a desenvolupar i implementar una estratègia internacional conjunta a llarg termini contribuint a consolidar i enfortir la competitivitat de les petites i mitjanes empreses europees del sector a nivell internacional.

El segon bloc es centrarà en les oportunitats de negoci internacionals de programes europeus que l’AEI Tèxtils lidera i en la participació a la fira Techtextil’22:

  • GALACTICASmart Industrial Innovation as enabler to drive new value chains for textiles and aerospace
  • CLAMTEXCluster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry
  • TECHTEXTIL 2022 – Fira del sector que es celebra cada dos anys a Frankfurt. La propera edició tindrà lloc del 21 a 24 de juny de 2022 .

En el tercer bloc es parlarà sobre les oportunitats internacionals post-COVID. Concretament es presentaran els projectes europeus en curs ADMANTEX2iAdvanced Manufacturing and Advanced Textile Materials going international to strengthen resilience and to empower industrial recovery i TEXGLOBALEuropean Innovative Textiles Go International: Innovative Global Value Chain Creation and Textile Global Markets Exploration

En el darrer bloc del webinar, l’EU SME Centre, exposarà als assistents les oportunitats de serveis per entrar en un mercat tan atractiu com desconegut com és la Xina. L’AEI Tèxtils va signar, el mes passat, un acord de col·laboració amb aquesta organització, amb l’objectiu de treballar conjuntament i crear sinergies per donar suport al clúster i a les empreses associades interessades en entrar al mercat xinès.

Veure el programa

Inscripcions: https://forms.gle/Z86JvQt4qu6hHPhA8

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest