Notícies

Trobada virtual de socis

06/10/2020

L’AEI Tèxtils, va celebrar la seva reunió de socis bimensual de manera virtual el 6 d’octubre.

Durant la reunió, l’Ariadna Detrell, la Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, va presentar les noves incorporacions de l’equip als membres del clúster.

Després, la Marta Casadesús, Project Manager, va presentar l’informe de l’estat de l’art sobre les fibres de baix impacte ambiental desenvolupat internament. L’informe estarà disponible per als membres de l’AEI Tèxtils. Conté informació detallada sobre fibres naturals, fibres artificials de polímers naturals (basades en carbohidrats i proteïnes), fibres artificials d’altres recursos renovables i fibres artificials de polímers reciclats.

A continuació, la Clúster Manager va presentar la implementació del pla de comunicació que l’entitat va definir a l’inici de la pandèmia. Va destacar el llançament del vídeo dedicat a explicar com els seus membres van actuar per respondre a les necessitats del sistema sanitari durant la crisi; l’actualització del fulletó del clúster i la personalització de les seves pròpies mascaretes realitzades pel soci ARPE.

Finalment, va revisar les activitats que l’AEI Tèxtils té previstes per aquest trimestre, tals com la preparació de noves propostes de projectes d’internacionalització, entrevistes amb membres del clúster per elaborar l’Informe per promoure l’Economia Circular al sector dels tèxtils d’ús tècnic o l’organització de reunions empresarials B2B a través del programa ClusterXChange dins del projecte CLAMTEX, entre d’altres.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Els dies 29 i 30 de novembre, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte In Transit, en què participa com a soci.

Missió a Suècia

Missió a Suècia

El clúster va participar en una missió a Suècia, del 27 al 29 de novembre, juntament amb el seu soci Leitat.

Pin It on Pinterest