Notícies

Trobada virtual de socis

06/10/2020

L’AEI Tèxtils, va celebrar la seva reunió de socis bimensual de manera virtual el 6 d’octubre.

Durant la reunió, l’Ariadna Detrell, la Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, va presentar les noves incorporacions de l’equip als membres del clúster.

Després, la Marta Casadesús, Project Manager, va presentar l’informe de l’estat de l’art sobre les fibres de baix impacte ambiental desenvolupat internament. L’informe estarà disponible per als membres de l’AEI Tèxtils. Conté informació detallada sobre fibres naturals, fibres artificials de polímers naturals (basades en carbohidrats i proteïnes), fibres artificials d’altres recursos renovables i fibres artificials de polímers reciclats.

A continuació, la Clúster Manager va presentar la implementació del pla de comunicació que l’entitat va definir a l’inici de la pandèmia. Va destacar el llançament del vídeo dedicat a explicar com els seus membres van actuar per respondre a les necessitats del sistema sanitari durant la crisi; l’actualització del fulletó del clúster i la personalització de les seves pròpies mascaretes realitzades pel soci ARPE.

Finalment, va revisar les activitats que l’AEI Tèxtils té previstes per aquest trimestre, tals com la preparació de noves propostes de projectes d’internacionalització, entrevistes amb membres del clúster per elaborar l’Informe per promoure l’Economia Circular al sector dels tèxtils d’ús tècnic o l’organització de reunions empresarials B2B a través del programa ClusterXChange dins del projecte CLAMTEX, entre d’altres.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest