Notícies

El congrés de fibres de Dornbirn celebrarà el seu 60è aniversari amb una nova edició virtual al setembre

22/04/2021

Enguany, en el seu 60è aniversari, el congrés de fibres de Dornbirn, es celebrarà en format virtual, del 15 al 17 de setembre. La plataforma que s’utilitzarà serà interactiva, oferint un ampli ventall de serveis als participants.

Experts en l’àmbit industrial i de la investigació presentaran els resultats científics més recents del sector. Ja s’han confirmat 90 conferències, que se tindran lloc en dues sales paral·leles. Els panells de discussió, les sessions de treball i les sales de reunions virtuals proporcionaran l’oportunitat de generar contactes i intercanvis d’informació. També es crearà una àrea d’exhibició virtual amb 25 expositors.

Els temes centrals del congrés seran: innovacions en fibres; sostenibilitat i economia circular; teles no teixides i tèxtils tècnics i modificació superficial i additius.

Tot això fomentarà l’intercanvi global d’idees i innovacions en la indústria de les fibres i en tota la cadena de valor del sector tèxtil.

Cal destacar l’èxit de la primera edició del congrés de fibres de Dornbirn a Àsia, celebrat al març. Més de 200 participants van assistir a aquest esdeveniment virtual. Durant 2 dies es van presentar 32 ponències d’alta qualitat. Va ser una excel·lent fusió de conferències del món occidental i oriental, que va generar un gran intercanvi de coneixements i interaccions durant i després del congrés. Això va ser possible gràcies a la col·laboració amb Dyetec i KOFOTI de Corea.

L’AEI Tèxtils és membre de comitè del congrés des de 2009.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest