Notícies

Signem un Acord de Col·laboració amb l’EU SME Centre

02/07/2021

El 21 de juny, l’EU SME Centre i l’AEI Tèxtils varen firmar un Acord de Col·laboració. L’execució d’aquest acord demostra el compromís d’ambdues parts per treballar conjuntament i crear sinergies per donar suport al clúster i a aquelles empreses catalanes interessades en entrar al mercat xinès.

L’EU SME Centre i l’AEI Tèxtils ja estan treballant en la planificació d’activitats conjuntes que s’implementaran en els propers mesos. Entre les activitats que es debaten actualment s’hi inclou la organització d’un webinar sobre el sector tèxtil per explorar les oportunitats de les empreses del sector.

Sobre l’EU SME Centre

L’EU SME Centre a Beijing proporciona una àmplia gamma de serveis de suport a les petites i mitjanes empreses europees preparant-les per fer negocis a la Xina. El seu equip d’experts proporciona assessorament i suport en quatre àrees – Desenvolupament empresarial, assessorament legal, normatives i conformitat, i recursos humans. En col·laboració amb experts externs de tot el món, el Centre converteix valuosos coneixements i experiència en eines i serveis empresarials pràctics de fàcil accés en línia. Des d’assessorament de primera línia, fins a solucions tècniques en profunditat, ofereix serveis a través del Centre de Coneixement, el Centre d’Assessorament, el Centre de Formació i la Plataforma de suport a les PIMEs.

El Centre està finançat per la Unió Europea i implementat per un consorci de cinc socis – La Cambra de Comerç Xina-Itàlia a Xina, el Consell Empresarial Xina-Gran Bretanya, la Cambra de Comerç Danesa a la Xina, Eurochambers, I la Cambra de Comerç de la Unió Europea a la Xina.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest