Notícies

Signem un Acord de Col·laboració amb l’EU SME Centre

02/07/2021

El 21 de juny, l’EU SME Centre i l’AEI Tèxtils varen firmar un Acord de Col·laboració. L’execució d’aquest acord demostra el compromís d’ambdues parts per treballar conjuntament i crear sinergies per donar suport al clúster i a aquelles empreses catalanes interessades en entrar al mercat xinès.

L’EU SME Centre i l’AEI Tèxtils ja estan treballant en la planificació d’activitats conjuntes que s’implementaran en els propers mesos. Entre les activitats que es debaten actualment s’hi inclou la organització d’un webinar sobre el sector tèxtil per explorar les oportunitats de les empreses del sector.

Sobre l’EU SME Centre

L’EU SME Centre a Beijing proporciona una àmplia gamma de serveis de suport a les petites i mitjanes empreses europees preparant-les per fer negocis a la Xina. El seu equip d’experts proporciona assessorament i suport en quatre àrees – Desenvolupament empresarial, assessorament legal, normatives i conformitat, i recursos humans. En col·laboració amb experts externs de tot el món, el Centre converteix valuosos coneixements i experiència en eines i serveis empresarials pràctics de fàcil accés en línia. Des d’assessorament de primera línia, fins a solucions tècniques en profunditat, ofereix serveis a través del Centre de Coneixement, el Centre d’Assessorament, el Centre de Formació i la Plataforma de suport a les PIMEs.

El Centre està finançat per la Unió Europea i implementat per un consorci de cinc socis – La Cambra de Comerç Xina-Itàlia a Xina, el Consell Empresarial Xina-Gran Bretanya, la Cambra de Comerç Danesa a la Xina, Eurochambers, I la Cambra de Comerç de la Unió Europea a la Xina.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest