Notícies

Reunió de seguiment del projecte FACTIVE

21/04/2021

El 16 d’abril, el consorci FACTIVE es va reunir telemàticament per revisar el progrés del projecte, en el qual l’AEI Tèxtils hi participa como soci.

A la reunió, IVOC-IREC, el soci responsable de dur a terme l’estudi per identificar les habilitats més necessàries i les necessitats formatives per a la industria tèxtil va presentar els resultats i conclusions definitives.

A partir de les conclusions, el consorci va decidir els grups objectiu als que es dirigiran els cursos virtuals a desenvolupar i quins aspectes concrets de l’àmbit tèxtil abastaran.

També es van definir les properes passes en relació a la metodologia “aula invertida” (flipped classroom) que s’aplicarà en els cursos de formació, i la plataforma virtual dels MOOC (cursos online massius i oberts), on s’inclourà tot el contingut formatiu. STEP i LCU, els socis líders de cada tasca, respectivament, van presentar els seus plantejaments i properes actuacions.

CITEVE, el soci encarregat de crear la comunitat pràctica FACTIVE per poder compartir eines i experiències educatives del sector tèxtil, va mostrar l’estat dels seus avenços.

Finalment, es van revisar les activitats transversals. L’AEI Tèxtils, com a líder de comunicació, va presentar el primer butlletí del projecte, on es recullen els aspectes més rellevants dels primers sis mesos de la seva execució. Cre.Thi.Dev, com a responsable de qualitat del projecte, va mostrar els resultats de l’autoavaluació durant aquest període.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest