Notícies

Reunió de seguiment del projecte FACTIVE

21/04/2021

El 16 d’abril, el consorci FACTIVE es va reunir telemàticament per revisar el progrés del projecte, en el qual l’AEI Tèxtils hi participa como soci.

A la reunió, IVOC-IREC, el soci responsable de dur a terme l’estudi per identificar les habilitats més necessàries i les necessitats formatives per a la industria tèxtil va presentar els resultats i conclusions definitives.

A partir de les conclusions, el consorci va decidir els grups objectiu als que es dirigiran els cursos virtuals a desenvolupar i quins aspectes concrets de l’àmbit tèxtil abastaran.

També es van definir les properes passes en relació a la metodologia “aula invertida” (flipped classroom) que s’aplicarà en els cursos de formació, i la plataforma virtual dels MOOC (cursos online massius i oberts), on s’inclourà tot el contingut formatiu. STEP i LCU, els socis líders de cada tasca, respectivament, van presentar els seus plantejaments i properes actuacions.

CITEVE, el soci encarregat de crear la comunitat pràctica FACTIVE per poder compartir eines i experiències educatives del sector tèxtil, va mostrar l’estat dels seus avenços.

Finalment, es van revisar les activitats transversals. L’AEI Tèxtils, com a líder de comunicació, va presentar el primer butlletí del projecte, on es recullen els aspectes més rellevants dels primers sis mesos de la seva execució. Cre.Thi.Dev, com a responsable de qualitat del projecte, va mostrar els resultats de l’autoavaluació durant aquest període.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest