Notícies

Reunió de seguiment del projecte DESTEX

21/04/2021

El 16 d’abril, el consorci DESTEX, en el l’AEI Tèxtils participa com a soci, es va reunir telemàticament per revisar els progressos del projecte.

La reunió va començar amb la presentació de l’estat del book of lectures, el suport que utilitzaran els estudiants durant el curs d’estiu que tindrà lloc a Milà.

A continuació, es van tractar alguns aspectes referents a la plataforma virtual, que conté material audiovisual formatiu sobre el sector tèxtil i eines creatives, elaborat pels socis de el projecte.

La següent part de la reunió es va centrar en la preparació de la tercera i última hackathon, en la què l’empresa italiana FILI PARI exposarà el seu repte als estudiants participants.

Finalment, l’AEI Tèxtils, responsable de comunicació de el projecte, va presentar el quart butlletí, que inclou els aspectes més destacats i els avenços dels últims sis mesos d’execució del projecte.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest