Notícies

Reunió de seguiment del projecte DESTEX

21/04/2021

El 16 d’abril, el consorci DESTEX, en el l’AEI Tèxtils participa com a soci, es va reunir telemàticament per revisar els progressos del projecte.

La reunió va començar amb la presentació de l’estat del book of lectures, el suport que utilitzaran els estudiants durant el curs d’estiu que tindrà lloc a Milà.

A continuació, es van tractar alguns aspectes referents a la plataforma virtual, que conté material audiovisual formatiu sobre el sector tèxtil i eines creatives, elaborat pels socis de el projecte.

La següent part de la reunió es va centrar en la preparació de la tercera i última hackathon, en la què l’empresa italiana FILI PARI exposarà el seu repte als estudiants participants.

Finalment, l’AEI Tèxtils, responsable de comunicació de el projecte, va presentar el quart butlletí, que inclou els aspectes més destacats i els avenços dels últims sis mesos d’execució del projecte.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest