Els nostres socis

TORNÉ GRUP

Activitats:

Mercats d’aplicació:

Camí de les Comes, 4
08274 Sant Feliu Sasserra

Tel.: +34 93 881 92 24
E-mail: info@textiltorne.com

Torné Grup som un grup d’empreses especialitzades en la fabricació de gasa i teles de cotó per a diferents usos:

Teixits Torné és l’empresa mare del grup. Estem especialitzats en la fabricació de gasa de cotó per a reforç industrial sobretot per a empreses adhesivadores.

Torné Tèxtil és la nova empresa del grup, mitjançant la qual treballem en les altres línies: sector moda, on a través de la nostra marca TNTEX fabriquem entreteles i teles bàsiques per la confecció; i el sector alimentari on, a través de la nostra marca LACTOTEX, fabriquem draps, teles i altres productes especialitzats pel món de la formatgeria.

La nostra seu es troba a la població de Sant Feliu Sasserra, situada a la província de Barcelona. Disposem de tres naus, dues de les quals es destinen a producció i una altra a magatzem, amb un total de 2000 m2. Formem un equip de treball d’un total de 12 persones.

Actualment disposem d’una línia de productes del sector moda fabricats sota el concepte d’economia circular, mitjançant els residus de cotó que generem durant els processos de producció els quals reutilitzem per tornar-ne a fer fil i així poder teixir noves entreteles. Així com una línia de teles reciclades per a la moda de diferents materials com texà, cotó, polièster i llana. Fruit d’un treball conjunt amb altres empreses del territori.

Estem iniciant un nou projecte de sostenibilitat amb les fibres multicolor, per tal de poder donar una segona vida a aquest residu que no vol ningú i és un dels grans problemes del món de la moda.

Som una empresa implicada en els projectes del territori i estem oberts a participar en les col·laboracions que puguin sorgir.

Pin It on Pinterest