Projectes

TECHTEX

 

Programa: Erasmus+

Participació de l’AEI TÈXTILS: Soci. Consorci format per 8 membres: CIAPE, la Universitat de West Attica, la Universitat d’EGE, l’ESITH, C2TM, l’OFPPT i el GIAC.

Data inici: Desembre 2023

Data fi:  Novembre 2026

Objectius:

Techtex és un projecte de capacitació que té com a objectiu reforçar el sistema d’FP al Marroc en el camp dels tèxtils tècnics. Mitjançant l’expertesa i recursos dels membres del consorci, el projecte treballarà per escurçar el biaix existent entre les competències necessàries per impulsar aquest sector i l’oferta formativa que actualment s’ofereix.

Per tal d’alinear les necessitats dels cursos d’FP en tèxtils tècnics amb la realitat del sector, el projecte desenvoluparà un programa formatiu virtual basat en l’estudi d’aquestes necessitats. Ho acompanyarà amb una formació per als formadors per tal que aquests tinguin els recursos i coneixements necessaris per fer que l’alumnat tregui el màxim profit del curs.

En acabat el desenvolupament del curs, se’n farà una prova pilot i una validació, que capacitarà els receptors de la formació per donar impuls al sector dels tèxtils tècnics al Marroc des d’una perspectiva sostenible i resilient.

El consorci està format per entitats provinents de la indústria, per centres d’FP del Marroc i universitats amb experiència prèvia per aplicar les bones pràctiques.

Més informació: Properament.

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.

Pin It on Pinterest