Els nostres socis

LAMINATS ORIENT, S.L.

Activitats:

Mercats d’aplicació:

C/Via Romana s/n
E-17450 Hostalric

Tel.: + 34 972 86 40 00
E-mail: orient@laminatesorient.eu

A Orient desenvolupem i fabriquem teixits tècnics amb un alt valor afegit amb diferents tipus de recobriments, resinats, espumes i laminats tèxtils. També fem tintura, blanqueig i acabats sobre gènere de punt.

Comptem amb una trajectòria de més de 90 anys en el sector tèxtil, la qual ens ha aportat una consolidada experiència. Disposem de maquinària d’última generació que ens permet fabricar articles per una gran diversitat de sectors, com per exemple, la llar, el sanitari, l’hoteleria, l’exterior i l’automoció, entre d’altres.

També, oferim diferents tipus de tractaments i acabats (ignífugs, transpirables, hidròfugs, antivirals…) per resoldre totes les necessitats dels nostres clients.

  1. Llarga trajectòria i experiència en el sector tèxtil de més de 90 anys.
  2. Desenvolupament de la marca pròpia CB-20 ®, protegida per dues patents. Es tracta d’un acabat sostenible, que combat virus, bactèries i fongs amb una eficàcia fins a un 99,99%.
  3. Disposem d’un departament d’R+D+I que ens permet innovar en tècniques i processos per convertir cada material i acabat en una solució nova i eficaç.
  4. Apostem per la qualitat i la sostenibilitat en tots els nostres processos de fabricació. A més, treballem amb productes sostenibles, biodegradables i reciclables. Comptem amb la certificació STEP (Sustainable Textile Production) by Oeko-Tex, garantint el respecte a l’entorn i la responsabilitat social.
  5. Disposem de depuradora pròpia.

Pin It on Pinterest