Notícies

Presentem la convocatòria de GALACTICA al webinar sobre finançament en cascada organitzat per l’ETP

09/04/2021

L’AEI Tèxtils va participar al webinar organitzat per la plataforma tecnològica tèxtil europea el 31 de març per presentar la primera convocatòria de propostes del projecte GALACTICA que està oberta fins al 19 de maig de 2021.

El webinar es va centrar en les oportunitats de finançament en cascada de diferents projectes de la UE per donar suport a la innovació de les PIMEs tèxtils en diferents àmbits. Va començar amb una descripció general de l’experiència de la plataforma amb el projecte SmartX i els beneficis que el finançament en cascada té per a les PIMEs gràcies al seu accés simplificat i al suport tècnic.

A continuació, Josep Casamada, Project Manager de l’AEI Tèxtils i coordinador del projecte GALACTICA, va presentar la primera convocatòria que compta amb un pressupost de 1,2 M € per donar suport a la innovació intersectorial entre els sectors tèxtil, aeronàutic/aeroespacial i fabricació avançada.

Seguidament, els projectes ELIIT i SMARTEES van presentar les seves convocatòries obertes per a la transferència de tecnologia en el sector tèxtil i per al desenvolupament de tèxtils intel·ligents, respectivament. La sessió va concloure amb una secció de preguntes i respostes per aclarir dubtes sobre les diferents convocatòries obertes.

L’enregistrament del webinar està disponible aquí.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest