Notícies

Participem en una formació per potenciar les nostres habilitats i enfocar-nos cap a l’excel·lència

07/04/2021

El Partenariat Estratègic Europeu de Clústers per a l’Excel·lència, CLAMTEXCluster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry, liderat per l’AEI Tèxtils, ha organitzat un programa de capacitació de 80h per als clústers que formen part del consorci.

La formació es divideix en set temes estratègics claus: estratègia i lideratge, eines per a la gestió de dades, eines de comunicació, eines creatives i interactives, gestió i seguiment de la innovació, foment de l’economia circular i lideratge i eines per a la transformació digital.

Aquest programa formatiu, organitzat pel consorci de CLAMTEX, millorarà els serveis generals que s’ofereixen a les empreses manufactureres de materials tèxtils avançats i empreses de fabricació avançada al sud d’Europa. La formació va començar a mitjans de març i durarà fins a finals de juny del 2021.

Tot l’equip de l’AEI tèxtils participa en la formació amb especial èmfasi en els aspectes clau de cada perfil. L’objectiu és incrementar la qualitat dels serveis oferts i seguir potenciant les competències de l’equip del clúster per seguir recolzant els seus membres en el sector dels materials tèxtils avançats de Catalunya.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest