Notícies

Participem amb dues ponències a la conferència final TEX4IM

24/04/2021

L’AEI Tèxtils va participar a la conferència final del projecte TEX4IM, celebrada entre el 20 i el 22 d’abril, amb dues xerrades sobre iniciatives clau del clúster.

L’Ariadna Detrell, Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, va participar-hi amb la presentació de “CONTEXT: Facilitating the market uptake of new advanced textile materials, Reducing the gap between research and industry” el 20 d’abril. Va introduir la xarxa, liderada per l’AEI TÈXTILS, les oportunitats de participar en les diferents activitats organitzades per CONTEXT, com tallers, grups de treball, les properes convocatòries d’ajudes per a participar en missions científiques de curta durada i en congressos internacionals. També va exposar exemples de membres del clúster que desenvolupen tèxtils intel·ligents.

El 21 d’abril, el Josep Casamada, Responsable de Projectes de l’AEI Tèxtils, va exposar la presentació “Advanced Textile Materials: innovative textile products with diversified applications – cross sectoral collaborations”. Va fer una introducció als materials tèxtils avançats, al clúster, als projectes estratègics liderats pel clúster (GALACTICA, CLAMTEX i CONTEXT) i les diverses iniciatives liderades pels seus membres, amb especial èmfasi en la resposta sanitària contra la COVID-19.

L’AEI Tèxtils, amb l’objectiu d’enfortir els vincles amb els seus socis internacionals, es va unir a principis de 2020 a l’acord de consorci del projecte TEX4IM, una agrupació sectorial per a la inversió estratègica cap a l’especialització intel·ligent a Europa, liderada per NTT.

L’AEI Tèxtils treballa per incrementar la comunicació i la col·laboració a nivell europeu, amb l’objectiu de proporcionar serveis de més valor als seus membres perquè aquests augmentin la seva competitivitat amb l’adopció de la innovació i la digitalització.

Els clústers actuen com a eixos catalitzadors per facilitar les col·laboracions entre empreses, instituts d’investigació, administració i altres organismes que promouen la innovació i ofereixen a les PIMES accés a noves competències, recursos i mercats.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest