Notícies

Nou vídeo per a donar a conèixer les activitats dels socis durant la crisi de la COVID-19

24/07/2020

L’AEI Tèxtils estrena un nou vídeo promocional per destacar alguns exemples dins el clúster sobre com els seus membres han adaptat la seva producció i productes per afrontar la crisi COVID-19.

Des del clúster volem manifestar l’orgull de comptar amb un grup d’empreses i organitzacions que han estat capaços d’estar a l’alçada de les circumstàncies en aquest moment tan complex i implicar-se per donar resposta a les necessitats del sector sanitari.

Aquest vídeo presenta els casos de diversos membres del clúster, tant empreses industrials com  centres de recerca, el seu enfocament, els reptes i les oportunitats que estan abordant.

El clúster ha estat molt actiu durant aquesta crisi i ha celebrat diverses reunions virtuals per compartir bones pràctiques, preocupacions i intercanviar idees sobre com abordar els efectes particulars de la COVID-19 en els centres de producció.

L’AEI TÈXTILS segueix treballant per acompanyar als seus socis. En els darrers mesos s’han aplicat diverses mesures, entre d’altres: informem i assessorem en aspectes especialment relacionats amb la fabricació de productes per a ús mèdic o sanitari; promovem el contacte entre els nostres socis per afavorir complementarietats; seguim treballant en la preparació de propostes de projectes que ajudin a incrementar la competitivitat dels nostres membres i ens mantenim actius dins la nostra xarxa internacional, a través de l’Agrupació Europea d’Interès Econòmic EU-TEXTILE2030 i de CONTEXT, que ens permeten estar en contacte amb altres organitzacions i experts d’àmbit europeu, per a compartir experiències, contactes, coneixement, que puguin ajudar-nos a donar resposta a necessitats que van sorgint als nostres socis.

El llançament d’aquest vídeo és la primera acció del nou pla de comunicació que s’està implementant per augmentar la visibilitat dels membres de clúster.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest