Notícies

Nou projecte per promoure la fabricació local de mascaretes reutilitzables

19/05/2020

L’AEI Tèxtils, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), Mútua de Terrassa  l’Escola d’Infermeria de Terrassa (EUIT), col·labora amb el grup de recerca d’Enginyeria Tèxtil de l’INTEXTER de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en un projecte de cooperació d’àmbit local de la ciutat per tal de potenciar i coordinar la fabricació de màscares de protecció per a la covid-19.

També té altres objectius com són informar a la societat i tots els col·lectius que necessiten diferents tipus de mascaretes i buscar vies de reutilització i/o reciclatge. El projecte respon a les necessitats no només actuals sinó futures, ajudant a les empreses a que puguin consolidar, augmentar o reorientar la seva producció.

En el marc del projecte s’identificaran els materials per fabricar mascaretes que es poden produir a Terrassa i entorn, s’assessorarà i formarà sobre els requeriments tècnics que han de complir les mascaretes amb l’objectiu que es puguin comercialitzar. Aquest projecte està emmarcat dins de l’especialització competitiva territorial vinculada al clúster de salut i tecnologies aplicades a la salut. També respon a l’estratègia d’economia circular i sostenibilitat de les institucions que hi participen i de la ciutat.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest