Notícies

Menció dels projectes del clúster a la publicació “Economía Industrial” del Ministeri d’Indústria

16/09/2020

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ha llançat un nou número de la publicació Economía Industrial, amb el títol Transición Eco-Industrial.

La publicació conté un article elaborat per la Marta Escamilla i la Gertri Ferrer, de la Divisió de Sostenibilitat del Centre Tecnológic LEITAT, La Transición hacia la Economía Circular: La experiencia en Cataluña.

En aquest article hi mencionen, entre altres, diversos projectes duts a terme pel clúster en l’àmbit de la sostenibilitat i l’economia circular.

Veure l’article

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest