Notícies

L’equip de l’AEI Tèxtils segueix creixent

24/09/2020

En els darrers mesos, l’activitat de l’AEI Tèxtils, el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, ha incrementat considerablement. Aquest increment és especialment degut a l’augment progressiu en el número de socis el darrer any i als nous projectes en execució tant dels socis com del propi clúster.

En aquest sentit, cal destacar la inquietud de les empreses del sector per a dur a terme projectes d’innovació i projectes estratègics, alguns dels quals s’han pogut materialitzar en projectes cofinançats per programes europeus com SME Instrument, INNOWIDE o SMARTEES 2.

En els darrers dos anys, set projectes d’empreses membres del clúster s’han beneficiat d’aquestes línies d’ajut altament competitives. Per altra banda, destaca el lideratge de la xarxa europea CONTEXT, així com la participació en diversos projectes, l’assistència i la organització d’esdeveniments internacionals o sessions per als socis.

Totes aquestes activitats, junt amb l’inici de dos projectes estratègics del clúster (GALACTICA, en el marc del programa INNOSUP-01 i TEXGLOBAL en el marc del programa Cluster go International), han suposat la necessitat d’adaptar els perfils requerits per a dur a terme les activitats del clúster així com a complementar-lo amb nous perfils.

Actualment, l’AEI Tèxtils compta amb una plantilla de 5 persones amb perfils complementaris diversos per aportar la seva experiència tant en el sector dels tèxtils d’ús tècnic, com en el desenvolupament d’activitats d’innovació, gestió de projectes o en processos de reorientació estratègica:

  • Ariadna Detrell, Dra. en Organització Industrial, com a Clúster Manager.
  • Josep Casamada, Màster en Direcció i Gestió de la Innovació i Enginyer Químic, com a responsable de projectes.
  • Miguel Vaz, Màster en Economia i Gestió de la Innovació i Màster en Microbiologia Aplicada, com a gestor de projectes.
  • Marta Casadesús, Dra. en Enginyeria Tèxtil, com a gestora de projectes.
  • David Gómez, Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública, com a responsable de Desenvolupament Corporatiu.

En definitiva, amb aquesta nova estructura el que pretén l’AEI Tèxtils és millorar com a eina per promoure, dinamitzar i contribuir a l’augment de la competitivitat del clúster de tèxtils d’ús tècnic de Catalunya i els seus integrants.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Els dies 29 i 30 de novembre, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte In Transit, en què participa com a soci.

Missió a Suècia

Missió a Suècia

El clúster va participar en una missió a Suècia, del 27 al 29 de novembre, juntament amb el seu soci Leitat.

Pin It on Pinterest