Notícies

L’AEI Tèxtils acull l’EuroBoosTEX a Catalunya

27/02/2023
Componentes de AEI Tèxtils i Euroboostex en Terrassa

L’AEI Tèxtils va acollir a Terrassa, els dies 13 i 14 de febrer, la reunió del projecte EuroBoosTEXJoint European Initiative in Textile Industry for Europe’s recovery boosting digital and green transition – en què participa com a soci. És un dels 30 Euroclusters finançats en el marc de les Iniciatives Conjuntes de Clústers de la Comissió Europea.

Durant la reunió, els cinc clústers que formen en consorci del projecte, varen debatre sobre els continguts i activitats per al llançament de la primera convocatòria de propostes, de les tres que hi ha previstes. L’enfocament de la convocatòria es basarà en les conclusions del recent informe sobre les mancances de la cadena de valor de l’ecosistema industrial tèxtil europeu.

La convocatòria, que es publicarà a l’abril, donarà suport a 10 PIMEs europees que implementin productes innovadors al mercat amb una ajuda financera de 15.000 euros per PIME. Tots els detalls de la convocatòria, que Es llançarà conjuntament amb la del projecte xBUILD-EU, es presentaran en una jornada informativa el 12 d’abril.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest