Notícies

La propera edició del Dornbirn-GFC es farà via webinar

18/06/2020

El Congrés Global de Fibres té lloc cada any a Dornbirn, Àustria, al mes de setembre. Més de 700 participants provinents de 35 països utilitzen aquest congrés com a plataforma de networking i per estar a el dia de les últimes innovacions en fibres i tèxtils a nivell global. La AEI Tèxtils forma part de l’comitè d’aquest congrés, des de l’any 2009.

Malauradament, a causa de l’impacte de la COVID-19, no es podrà dur a terme el congrés en la seva forma habitual aquest any. Les restriccions en els viatges i l’extraordinària situació econòmica compliquen la planificació d’esdeveniments, al que s’afegeixen els aspectes de salut i seguretat per als visitants.

Com a alternativa, s’oferiran ponències i debats en format webinar, els dies 16 a 18 de setembre.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest