Notícies

GALACTICA publica el vídeo de la hackathon i les properes oportunitats per a PIMEs

20/12/2021

Aquesta setmana, el projecte GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils, ha publicat el vídeo de la final de la segona hackathon, celebrada l’1 de desembre a Terrassa. GALACTICA té com a objectiu promoure la innovació entre els sectors tèxtil, aeronàutic/aeroespacial i manufactura avançada.

L’AEI Tèxtils, com a coordinadora de GALACTICA, va acollir la final de la hackathon, en la qual varen participar-hi els 9 equips finalistes i 5 membres del jurat, procedents de diferents països europeus. Tots els equips van disposar de 24 h per desenvolupar un model de negoci innovador combinant els sectors tèxtil, aeronàutic/aeroespacial i manufactura avançada. Es varen repartir 45.000 € en premis.

Veure el vídeo: https://youtu.be/IqA81fcGKyw

Properes activitats de GALACTICA

L’AEI Tèxtils està preparant les properes activitats de GALACTICA, que inclouen el llançament de la segona convocatòria de propostes prevista per a mitjans de gener i la organització de l’info-day i el 2n matchmaking, el 10 de febrer a Brussel·les.

Aquest esdeveniment té com a objectiu establir sinèrgies entre empreses i preparar consorcis per a aplicar la 2a convocatòria de propostes.

El registre pot realitzar-se al següent enllaç, on es pot sol·licitar un cupó de viatge: GALACTICA (galacticaproject.eu).

La segona convocatòria de propostes compta amb 1,64 M € per a finançar Projectes Orbital i Pioneer Acceleration.

El clúster dona suport als seus membres com a motor de col·laboració per a impulsar la recuperació econòmica, la renovació i la resiliència basada en la innovació. El projecte GALATICA és una estratègia clau per a construir i connectar PIMEs del clúster amb altres empreses europees. L’AEI Tèxtils recolza les oportunitats de creixement empresarial centrant-se en connectar les oportunitats d’innovació.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest