Notícies

GALACTICA organitza 8 expedicions d’aprenentatge per fomentar la innovació intersectorial entre els sectors aeroespacial/aeronàutic, tèxtil i fabricació avançada

22/07/2021

El projecte GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils, ha organitzat 8 expedicions d’aprenentatge per a la innovació intersectorial en els sectors aeroespacial/aeronàutic, tèxtil i fabricació avançada que tindran lloc durant la tardor de 2021. Es tracta d’una oportunitat per visitar i conèixer casos d’èxit d’empreses líders en diferents sectors industrials.

Les expedicions d’aprenentatge entre clústers pretenen fomentar les col·laboracions intersectorials mitjançant visites a empreses líders (per exemple Airbus Composite manufacturing facilities, Lufthansa Technik, entre d’altres) i centres d’investigació de primera línia (Centre Aeroespacial Alemany (DLR), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Politècnica de Valencia (UPV), Centre Tecnològic LEITAT, IRT Julio Verne, ZAL – Centre d’Investigació Aeronàutica, CATEC, CENTI….), junt amb sessions de networking entre els participants i empreses locals, i tallers per facilitar la generació d’idees intersectorials.

Les visites d’aprenentatge i els tallers d’innovació reuniran als diferents sectors implicats amb l’objectiu de minimitzar les fronteres sectorials, fomentar el coneixement en altres sectors, els mecanismes d’innovació utilitzats i la col·laboració intersectorial per a la innovació. Això pot generar oportunitats entre els sectors involucrats, tant en termes de cooperació i innovació tecnològica com en el desenvolupament de nous materials, processos i productes, però també en termes d’innovació no tecnològica com el desenvolupament de nous models de negoci, noves eines de marketing, sistemes de gestió, processos, eines de creativitat i disseny industrial.

Startups i PIMES poden sol·licitar bosses de viatge de fins a 650€ per participar en una de les expedicions d’aprenentatge de GALACTICA.

Convocatòries d’ajuts de viatge disponibles:

Els ajuts per a les altres quatre expedicions d’aprenentatge s’obriran a final d’agost.

Informació i inscripció a les expedicions d’aprenentatge de GALACTICA: https://galacticaproject.eu/galactica-learning-expeditions/

Sol·licitud de bossa de viatge: https://calls.galacticaproject.eu/

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest