Notícies

Reunió de seguiment del projecte FACTIVE

23/03/2021

El 19 de març, el consorci del projecte FACTIVE es va reunir telemàticament per revisar el seu progrés. L’AEI Tèxtils n’és un dels socis.

Entre febrer i març, FACTIVE va llançar una enquesta sobre la força laboral i les habilitats dels estudiants del sector tèxtil, dirigida a proveïdors de serveis, cicles formatius i empreses del sector.

L’objectiu de l’enquesta era completar una investigació empírica per identificar les habilitats més necessàries, les tendències canviants i els canvis estructurals en la força laboral de la indústria tèxtil.

IVOC-IREC, el líder d’aquesta tasca, va presentar els resultats preliminars de la investigació, en la qual s’ha superat àmpliament el nombre de respostes fixat inicialment.

Els responsables de les activitats transversals, comunicació (AEI Tèxtils) i qualitat (Cre.Thi.Dev), van actualitzar les tasques realitzades i les actuacions a dur a terme en els propers mesos.

CITEVE, com a coordinador del projecte, va liderar la reunió i va establir les properes activitats a realitzar, inclosa la metodologia d’aprenentatge FACTIVE, les eines i el manual de formació, el compendi dels informes de les proves pilot i la comunitat de pràctica FACTIVE.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest