Notícies

Reunió de seguiment del projecte FACTIVE

23/03/2021

El 19 de març, el consorci del projecte FACTIVE es va reunir telemàticament per revisar el seu progrés. L’AEI Tèxtils n’és un dels socis.

Entre febrer i març, FACTIVE va llançar una enquesta sobre la força laboral i les habilitats dels estudiants del sector tèxtil, dirigida a proveïdors de serveis, cicles formatius i empreses del sector.

L’objectiu de l’enquesta era completar una investigació empírica per identificar les habilitats més necessàries, les tendències canviants i els canvis estructurals en la força laboral de la indústria tèxtil.

IVOC-IREC, el líder d’aquesta tasca, va presentar els resultats preliminars de la investigació, en la qual s’ha superat àmpliament el nombre de respostes fixat inicialment.

Els responsables de les activitats transversals, comunicació (AEI Tèxtils) i qualitat (Cre.Thi.Dev), van actualitzar les tasques realitzades i les actuacions a dur a terme en els propers mesos.

CITEVE, com a coordinador del projecte, va liderar la reunió i va establir les properes activitats a realitzar, inclosa la metodologia d’aprenentatge FACTIVE, les eines i el manual de formació, el compendi dels informes de les proves pilot i la comunitat de pràctica FACTIVE.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest