Notícies

Reunió de seguiment del projecte FACTIVE

23/03/2021

El 19 de març, el consorci del projecte FACTIVE es va reunir telemàticament per revisar el seu progrés. L’AEI Tèxtils n’és un dels socis.

Entre febrer i març, FACTIVE va llançar una enquesta sobre la força laboral i les habilitats dels estudiants del sector tèxtil, dirigida a proveïdors de serveis, cicles formatius i empreses del sector.

L’objectiu de l’enquesta era completar una investigació empírica per identificar les habilitats més necessàries, les tendències canviants i els canvis estructurals en la força laboral de la indústria tèxtil.

IVOC-IREC, el líder d’aquesta tasca, va presentar els resultats preliminars de la investigació, en la qual s’ha superat àmpliament el nombre de respostes fixat inicialment.

Els responsables de les activitats transversals, comunicació (AEI Tèxtils) i qualitat (Cre.Thi.Dev), van actualitzar les tasques realitzades i les actuacions a dur a terme en els propers mesos.

CITEVE, com a coordinador del projecte, va liderar la reunió i va establir les properes activitats a realitzar, inclosa la metodologia d’aprenentatge FACTIVE, les eines i el manual de formació, el compendi dels informes de les proves pilot i la comunitat de pràctica FACTIVE.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest